NewNature Yogic Academy

Jezelf ontdekken en ontwikkelen

NewNature Yoga Academy is een professionele organisatie waar persoonlijkheid, individualiteit en kwaliteit erg belangrijke waarden zijn. Na de NewNature Yoga Studio, waar dagelijks yoga en meditatielessen aangeboden werden, was het tijd voor een volgende stap: aanbieden van yoga docenten opleidingen om mensen de kans te geven om, net als ons, van hun passie hun beroep te kunnen maken. Dit willen we waarmaken met NewNature Yoga Academy.

 

Erkend door Yoga Alliance

Professionele docenten

 

NewNature Yoga Academy streeft ernaar om een veilige en vertrouwde omgeving te bieden waar mensen zich persoonlijk en spiritueel kunnen ontwikkelen. Via onze cursussen en retraites willen we het belang en de kracht van yoga verspreiden en mensen laten ervaren wat yoga en meditatie voor hun kan betekenen.

Wat kan je van NewNature Yoga Academy verwachten?

Wie zijn we

NewNature Yoga Academy werd opgericht door Dorien en Jack met als doel om hun liefde en passie voor yoga, gezondheid en welzijn te delen.

Onze Yoga Opleidingen zijn doelgericht, intensief, en dusdanig opgesteld om optimale groei en ontwikkeling te bevorderen. Verandering brengen in dagelijkse gewoonten is niet gemakkelijk. Door mensen uit hun comfort zone te halen willen we de kans en ervaring bieden om te voelen wat regelmatige yoga en meditatie en een bewuste levensstijl met je kan doen. Via deze unieke ervaring, samen met een professionele en deskundige yoga opleiding, streven we ernaar om mensen een duwtje in de rug te kunnen geven om hun eigen pad te ontdekken en hun dromen waar te maken.

 

Onderstaande drieledigheid beschouwen we als de belangrijkste fases voor spirituele en persoonlijke ontwikkeling:

 

Ontdek

Ontdek

Ga op avontuur en ontdek nieuwe horizons

Begrijp

Begrijp

Begrijp de kennis en laat het bewustzijn worden

Overstijg

Overstijg

Geef je over en ga voorbij wat je mogelijk acht

Dorien Bortels

Dorien Bortels yoga docent teacherDorien Bortels is een ervaren Yoga docent (E-RYT 500) met meer dan 3000 uur ervaring in het lesgeven. Haar Yoga Docenten opleiding heeft ze gevolgd bij Arhanta Yoga (200 uur opleiding in Nederland en 300 uur in India). Ze verdiepte haar kennis van anatomie en fysiologie tijdens haar Massage opleiding bij de Wellness Academie in Hasselt (België). Regelmatig volgt Dorien extra trainingen, zoals een cursus Adem en Vitaliteit (die haar het certificaat Adem Coach bezorgde), om haar kennis en kunde steeds te blijven ontwikkelen.
E-RYT500 yoga alliance certification
Van 2014 tot 2018 werkte Dorien bij Arhanta Yoga in Nederland en in India waar ze intensief opgeleid werd tot 1 van de leidende docenten van de 200 uur yoga docenten opleidingen in Nederland en in India.

Dorien is de oprichter van NewNature, een Yoga Wellness en Lifestyle studio in Terborg. Ze gaf hier dagelijks yogales in verschillende yoga stijlen en organiseert ook yoga en meditatie retraites op verschillende locaties. Studenten ervaren haar lessen als motiverend, stimulerend en bevrijdend tegelijkertijd. Tijdens haar lessen draagt ze zorg voor haar studenten en biedt ze altijd variaties en aanpassingen waar nodig zodat iedereen zich veilig en verzorgd voelt in haar lessen.

Hoe haar cursisten de lessen van Dorien ervaren:

“Ik vond haar een fantastische yoga docent, en ik heb erg veel van haar geleerd op korte tijd. Ze legt alles goed uit en verbeterd je in de houdingen waardoor ik me veilig en gemotiveerd voelde om moeilijkere asanas uit te proberen. Ik waardeer haar erg hoog als yoga docent.”

“Ik heb les van Dorien gekregen tijdens mijn yoga docenten opleiding. Elke les was steeds erg goed. Ze heeft een grondige kennis van de houdingen en legt alles heel duidelijk uit. Elke les is anders en verveelt nooit. Na haar les voelde ik mij altijd goed, in mijn lichaam, geest en ziel.” Shikha

“Dorien was mijn asana docent tijdens mijn yoga docenten opleiding. Ik heb veel van haar geleerd. Een erg bekwame docent.” Sander

Lees meer over Dorien haar lessen op Yogatrail.

 

Jack

Davy-Jones (Jack) Aydogdu is de organisatorische kracht achter NewNature Yoga Academy. Hij heeft verschillende jaren een eigen organisatie gerund en ook in andere bedrijven een leidinggevende functie bekleed. Hij verdiept zich al jarenlang in gezondheid, voeding en beweging, en blijft zijn kennis verruimen door middel van cursussen en trainingen.

In de NewNature studio in Terborg geeft Jack onder andere YogaFit, hardloop trainingen en CoreStability. Daarnaast geeft hij ook individuele begeleiding als Voedings- en Bewegingscoach

Jack is een energieke en gedreven docent die zijn passie goed weet over te brengen naar zijn cursisten. Hij is erg begaan met zijn cursisten en zorgt ervoor dat iedereen individuele aandacht krijgt en zich ondersteund en begeleid voelt in zijn lessen.

Hoe zijn cursisten de lessen van Jack ervaren:

“Erg leuke lessen, met goede uitgebreide instructies. Iedere oefening wordt aangepast naar je niveau. Fijne afwisseling van inspanning en ontspanning.” Lotte

“Jack is een prettige, goede docent die erg goed en duidelijk uitleg geeft. Dankje Jack voor de leerzame lessen en tot binnenkort!” Jacqueline

“Na een paar lessen zie ik echt al verbetering bij mijzelf. Danku!” Thea